Szolgáltatások

Euro Immobilien vásárlók számára

Az Euro Immobilien a felső kategóriába sorolt üdülő ingatlanok értékesítésére szakosodott ügynökség és ebben a szegmensben Horvátországban vezető ingatlan közvetítő iroda

Az Euro Immobilien a felső kategóriába sorolt üdülő ingatlanok értékesítésére szakosodott ügynökség és ebben a szegmensben Horvátországban vezető ingatlan közvetítő iroda. Többéves tapasztalat, kiváló piaci ismeretek és számos sikeresen befejezett adásvétel biztosította számunkra számos ügyfelünk bizalmát egész Európából.

Az ügynökség portfoliójában az érdeklők a teljes horvát tengerpart mentén és szigeteken számos gondosan kiválasztott ingatlan között válogathatnak, továbbá az ügynökség ügyfelei számára a legkiválóbb ingatlanokat kínálja, elit villákat, exkluzív apartmanokat, part menti kivételes helyeken lévő telkeket, valamint kiváló befektetési lehetőségeket. Minden ügyfelünk számára sajátos ingatlan ajánlatot állítunk össze, amely éppen rájuk szabott és amely megfelel kívánságaiknak és szükségleteiknek valamint életmódjuknak. A top ingatlanok bemutatása mellett, ügyfeleinknek segítünk a döntéshozatalban is, megbeszéléseken veszünk részt és a teljes adásvétel folyamat lebonyolításában aktívan támogatjuk ügyfeleinket. Hisszük, hogy az adásvétel valamennyi szakaszában nyújtott legjobb minőségű szolgáltatásunk a legnagyobb előnyünk.

Euro Immobilien eladók számára

Euro Immobilien - A top ingatlanok és a különleges helyeken lévő ingatlanok

A top ingatlanok és a különleges helyeken lévő ingatlanok különleges figyelmet továbbá munkatársaink magasabb fokú elkötelezettségét igényelik. Mint az ilyen fajta ingatlanokra szakosodott ügynökség, elmondhatjuk magunkról azt, hogy megfelelő szaktudással, tapasztalattal és professzionális profillal rendelkezünk, amely szükséges ügyfeleink elégedettségéhez és bizalmához.

Az ingatlan eladók számára, az együttműködésünk kezdetétől rendelkezésre állunk, ami az ingatlan érék felbecsülését illeti, mialatt figyelembe vesszük a felkínált ingatlan minőségét, a lokáció vonzalmát, az infrastruktúrát, egyéb jellemzőket, az ingatlan állapotát, valamint az ingatlan potenciális lehetőségeit. A begyűjtött információk alapján definiáljuk a marketingre vonatkozó stratégiát az ingatlan piacon történő bemutatására vonatkozóan, továbbá ezeket az ingatlanokat közvetlenül vagy Európa szerte működő partner ügynökségek közvetítésével felkínáljuk a potenciális vevőink számára. Annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb teljesüljön az eladó célja – a tulajdonában lévő ingatlan értékesítése – tevékenységünk éppen azon ügyfeleink felé irányulnak, akiknek vágyuk és szükségleteik, pénzügyi lehetőségük és életmódjuk megfelel az általunk kínált ingatlanhoz. Munkatársaink az ingatlanok bemutatását a potenciális vevőkkel egyeztetik, részt vesznek a tárgyalásokon, valamint a legnagyobb színvonalon a teljes adásvétel lebonyolítását vezénylik.

Euro Immobilien fejlesztők számára

Euro Immobilien ingatlan közvetítő iroda, fejlesztők developer számára tanácsadási szolgáltatást is nyújt

Hagyományos ingatlanközvetítés mellett, az Euro Immobilien ingatlan közvetítő iroda, fejlesztők (developer) számára tanácsadási szolgáltatást is nyújt. Annak érdekében, hogy biztosak legyenek abban, hogy versenyképes terméket fejlesztenek, a fejlesztők ötleteikkel már a befektetésük kezdetén hozzánk fordulnak – a piackutatástól kezdve a megfelelő telek felkutatásáig, a telek adásvétele lebonyolításán és a szükséges építési dokumentáció beszerzésén keresztül, egészen az építkezésre vonatkozó kalkuláció elkészítéséig, de a már elkészült ingatlan piaci értékesítését vagy bérbeadását is szívesen vállaljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy közreműködésünkkel számos építési projekt sikeres beruházássá vált.


Would you like to sell your property ?

Contact us!

Newsletter

Igényt tart hírlevelünkre ?