Euro Immobilien

EXKLUZÍV INGATLANOK – CSÚCSMINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁS

Az Euro Immobilien széleskörű ajánlatában a horvát szigeteken és a tengerpart teljes hosszán kitűnő ingatlanokat kínál, azzal a céllal, hogy ügyfeleik csakis a legjobb ingatlanok közül a legjobbak között válogathatnak, elit villákat, exkluzív apartmanokat, közvetlen tenger melletti telkeket kitűnő lokáción, továbbá lakóépületekre, szállodákra és turisztikai projektekre vonatkozó beruházási lehetőségeket biztosít. Mint szakosodott ingatlan közvetítő iroda, amely csúcsminőségű nyaraló ingatlanokkal és szolgáltatással várja ügyfeleit, szilárdan összpontosít arra, hogy igényes, kifogástalan ízlésű ügyfélköre számára akik felismerik és értékelik a jó minőséget, csúcsminőséget biztosítson akár a szolgáltatást illetően akár az ingatlantok minőségét illetően.

Az Euro Immobilien csapat minden tagja által alkalmazott magas üzleti színvonal, szakmaiság és megbízhatóság, garantálja az adásvétellel kapcsolatos ügyintézés magas minőségi színvonalát, továbbá a tanácsok, amelyekkel a csapat ügyfélkörét az ingatlanvásárlás minden szakaszában ellátja, a tudáson, a munkatársak szakértelmén és a sok évi piacon szerzett  tapasztalaton alapszik.

MISSZIÓ

A mi célunk csúcs minőségű kapcsolatot felvenni az ügyfeleinkkel és az ingatlan adásvétele során hosszú távon elnyerni bizalmukat, biztonságos és teljes körű ˝know-how˝ biztosítva számukra, munkatársaink részére lehetővé tenni mindennapos továbbképzést továbbá pozitív és motivált munkalégkört, mindezt a hosszútávon tervezett növekedés és fejlődés együttes céljának elérése érdekében.

VÍZIÓ

Az Euro Immobilien ingatlanközvetítő iroda célkitűzése a horvát ingatlanpiacon folyamatosan pozícióját erősíteni továbbá az ilyen jellegű üzletágban olyan minőségi és professzionális standardot felállítani, amely mérceként fog szolgálni az üzletvitel minden területén.  Az Ingatlanközvetítő iroda vezérelve, hogy üzleti tevékenységét az üzleti kiválóság, tudás, bizalom, tapasztalat és minden ügyfélhez egyéni hozzáállás elve alapján végezze.

Would you like to sell your property ?

Contact us!

Newsletter

Igényt tart hírlevelünkre ?